En ole koskaan pitänyt blogia, mutta kun sitä on minulle suositeltu, ajattelin sellaisen perustaa krapulapäissäni.
Kesä on jo pitkällä ja tuntuu etten ole saanut mitään aikaiseksi, no eipä silti, ei ole tainnut saada kukaan muukaan. Vituttaa.. hieno keli lähes jatkuvasti ja otsalohkossa tykyttää vain yksi ajatus, kännit! Humalapäissään onkin varsin mukava mellastaa ja katsella maailmaa, uskon silti että jatkuva ryyppääminen koituu jossain kohtaa ongelmaksi, no vitut siitä! elämästä pitää nauttia ja niin kauan kun töitä on niin ei huolia!

Eilinen meni varsin rattoisasti, ystäväni saapui kaljakassin sekä rommipullon kanssa kyläilemään ja illan suunnitelmana oli taas amarillon caliente, kuten joka helvetin muukin keskiviikko.. kietaisin ensimmäisen oluen yhdellä huikalla ja odotin sitä pientä kilahdusta joka ensimmäisestä oluesta aina tulee! Mitä vittua?! sitä ei kuulu eikä näy? Tässäkohtaa epäilin, että olen ryypännyt sen verran paljon, jotta tuota olotilaa ei tule enään koskaan. Vituttti lisää.. Kuitenkin kunnon rommihuikan ja muutaman oluen jälkeen seitinohut humala hiipi takaraivoon ja jumalaton väsymys kaikkosi.. Alkoi älytehtävien ratkominen, koska ystäväni kanssa pidämme itseämme niin saatanan älykkäinä, eihän siitä mitään tullut! lisää kaljaa vaan koneeseen! Tauottoman musiikinrenkutuksen ja henkevien puheiden jälkeen tajusimme että kello käy lähemmäs yhtätoista. Perkeleellinen paniikki!Kengät jalkaan ja rilloon notkumaan.

Kai sinne 10 minuutissa ehdittiin juoksemaan.. No ei hätää! bisse maksaa kuitenkin 2,5€ koko ehtoon! Ainut ongelma oli tietysti se että ei ollut rahaa. Noo kuka sitä baarissa selvinpäin istuu ja kaikki kaverithan sielä keskiviikkoisin on! Kaljaa kyllä saa jos tarvitsee..
Helvetillinen känni päälle ja jo ihmisten mulkoilu alkoi vituttaa. On se kumma miten sitä kännissä jaksaa nauraa aivan kaikelle ja olla ihmisten kaveri. Kun selvä arki palaa, palaa vitutus ja ahdistus. 

Ehtoo meni osapuin niin hyvin että muisti meni ja heräsin aamulla munasiltani olohuoneen matolta sikiöasennossa, mittasin kuumeen ja tottavitussa sitä oli rutkasti, koko päivä makoiltu sängyssä joskaan ei krapulan takia, koska niitä ei jostain syystä enää tule.

Toisaalta se oli hyvä kun erosin alkukesästä, entinen avovaimo natkutti juomisesta jatkuvasti, meillä juotiin mieluiten vain silloin kun hänelle sopi.. No hyväpuoli on kai se, että eroominen ei vaikuttanut muhun juuri millään tavalla. koko parisuhde oli vitun raskas ja alunalkaen väärällä ja hataralla pohjalla, vaikka siinä tuli useempi aika yhdessä oltua.
No uutta matoa koukkuun niinkun sanotaan! Naisiahan tällaisella herrasmiehellä olisi vaikka muille jakaa, mutta mikä vittu siinä on että ne on aina täysin sekopäitä ne ihmiset ketä susta välittää? aivan seinähulluun sakkiin on tullut tutustutttua tän yksinolemisen aikana, läheisriippuvaisia, nymfomaaneja, sekopäitä jne.. Puuttuuko maailmasta kaikki normaalit naiset? vai onko niitä? No joka tapauksessa! Kuten kaikilla myös tälläkin herralla on kiikarissa eräs hyvinkin hauska ja kaunis nainen, mutta eipä taida siitäkään helvetti mitään tulla.. Vituttaa.. Päädyn kuitenkin taas jossain kohtaa jonkun  piipittäjäsekopään kainaloon, miettien että "Vittu tää on nyt hyvä" avaamatta silmiäni ja toteamatta, että todellisuudessa koko parisuhde on täysin perseestä..
No sitä kai se on saatana normi-ihmisen arki..viikonloppua odotellessa!

Enään 17 vuorokautta siihen kun mä täytän neljännesvuosisataa eli 25-vuotta ja ahdistaa sekä vituttaa.. Musta tuntuu että perheelliset kaverit säälii mua, Justiinsa olin vääntämässä hyvän ystäväni eteistä kaljan merkeissä! Perkele että oli hienoo seurata sitä touhua! 2 autoa pihassa, oma talo, vaimo, tytär, kaunis asunto ja helevetin komee kaasugrilli! Joskus mä kadehdin kaikenmoista maallista! Just sinä iltana mulla hyppäs mieleen se ajatus että " Ei vittu! näin sen kuuluu mennä ja näin se pitäis olla munkin asiat" No, eivät ole ja tuskin pitkään aikaan tulevat olemaankaan.. vitutti, joten join lisää..
Varmaan vitun sotkusta tekstiä ja välimerkit missä sattuu, mutta itseni takia kai mä tätä kirjotan