No siinä tulikin sitten naukattua elämäni pisin ryyppyputki ilman välipäiviä! On se kumma miten nuorena vielä jaksaa. Ahdisus, misantropia ja vitutus on ollut kyllä suurimmillaan parivuorokautta, tuntuu että krapula ei vieläkään hellitä:S Toisaalta oli helvetin hyvä ettei ollut porissa kun kuulin mitä täälä oli tapahtunut, osaa sitä toiset ihmiset olla kyllä harvinaisen säälittäviä:D no se asia sikseen..

Juhannus meni kyllä hyvin, paljon viinaa, naisia ja metallimusiikkia, tuli poltettua itsensä kännipäisään kylpytynnyrin kamiinaankin, hyttysiä ei näkynyt ollenkaan, mikä myös oli hyvä.
Sitä ehti jo vittuuntua siihenkin ajatukseen, että taas pitäis jussin jälkeen mennä töihin..
Ajattelin siinä jussina että nyt loppu työnteko tältäherralta ja lottoa rustaamaan, sunnuntaina numeroita tarkistamaan, MITÄ HELVETTIÄ!? huomasin että jumalauta ensimmäinen oikein! toinen oikein! kolmas oikein! neljäs oikein! (Tässäkohtaa meinasin soittaa pomolle ja sanoa että haistaa vitun ja en tule enään töihin) loput numerot siinä menikin sitten päin helvettiä.. 10,80€ oli meikäläisen lottovoitto, ei muutakun vitutuspäissään alkoon hakemaan punkkua..
Edelleen sitä ollaan perseaukisia, ainakin perjantaihin asti kun palkka tulee